BiSC en Project iT hebben de missie om, al dan niet gestrande, grootschalige infrastructurele ICT projecten, te leiden en op de rit te zetten om ze tot een goed einde te brengen.

Een goede afloop betekent dat de infrastuctuur actief beheerd kan worden en dat er releasematig volgende versies kunnen voortgebracht en worden uitgerold.

 

Om dit te bereiken bouwen we bruggen tussen projecten en business of ICT managers, tussen klantwensen en oplossingen, tussen oplossingen en het realiseren daarvan, tussen gerealiseerde oplossingen en hun implementatie, tussen de implementatie en de operatie.

 

We stellen onze klanten in staat ICT infrastructuren te realiseren en te implementeren door de voortbrenging van oplossingen te managen met een transparante, proces georiënteerde en resultaatgerichte benadering.

 

BiSC en Project iT bieden hun diensten aan met ervaren specialisten op het gebied van project management, infrastructuur architecturen en software voortbrenging.

 

We kunnen specialisten aanbieden in de rol van Projectmanager, Office manager en Infrastructuur Architect. Hierbij is de gedachte dat de projectmanager wordt ondersteund door een linker- (de architect) en een rechterhand (de office manager).